​Tagreparation med flydende membraner

​Vi er den eneste danske importør af den unikke flydende tagmembran, HYPERTECTUM, som er velegnet til eksempelvis renovering af flade tage.


  Har dit hus brug for en tagreparation?

  Hos Roofer ApS har vi specialiseret os i forskellige former for tagreparation med flydende tagmembran. Vi har kunder fra Ballerup, Vanløse og Herlev men vi kører også gerne til København.

  10 års erfaring med tagreparation med tagmembraner

  Vi er den eneste importør af det særlige flydende tagmembranprodukt HYPERTECTUM. Vi forhandler produktet, og vi benytter det også i vores tagarbejde. Det kan være en tagreparation i forbindelse med et utæt tag, en stormskade eller ordinær vedligeholdelse. Vi laver endvidere forsikringsskader.

  Vi har 10 års erfaring som tagfirma hvor vi har arbejdet med tagreparation og andet tagarbejde såsom maling af tag, vindskeder og meget mere.  

  Vi udfører også store tagentrepriser for erhverv og boligejendomme. Vi er altid seriøse i vores arbejde, og derfor har vi også en række store kunder såsom Topdanmark Ejendomme, Nordea Ejendomme, Novo og gennem årene mange private.

  Gør-Det-Selv

  HYPERTECTUM er et fremragende gør-det-selv produkt, hvorfor rigtig mange over hele landet selv udfører deres HYPERTECTUM membran. Gør-det-selv manden kan spare mange penge ved selv at udføre arbejdet.

  Roofer sætter dig grundigt ind i processen, så du er sikker på, du får de rigtige mængder (lagtykkelse) og derved opnår garanti på det udførte tagarbejde.

  Vores tagmembran er af højeste kvalitet og sikrer dig at din tagreparation er noget du kun skal gøre en gang. 

  Kontakt os for at få et tilbud på reparation af tag

  Du er meget velkommen til at få mere at vide om kompetencerne i vores tagfirma, og vi tilbyder naturligvis både råd og vejledning om reparation af tag. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på en tagreparation.

  Ring på telefon 81 11 09 11, send en mail til roofer.aps@gmail.com eller udfyld kontaktformularen her på siden, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.


   roofer-icon

   Kont​akt os for at få et tilbud på tagrenovering & tagarbejde​

   ​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser og om, hvad vi tilbyder inden for rådgivning, tagrenovering og salg af tagmembraner.

   Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på netop dit
   utætte tag.

   Du er velkommen til at kontakte os på telefon 81 11 09 11, på e-mail roofer.aps@gmail.com, eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.