​Tagreparation

Professionel og effektiv tagreparation. Lad os udbedre skaderne i dit tag.


  Har dit hus brug for en tagreparation?

  Hos Roofer ApS har vi specialiseret os i forskellige former for tagreparationer. Vi hjælper både privatpersoner og erhvervsdrivende med at udbedre skader og forstærke taget. Uanset størrelsen eller kompleksiteten af din opgave, kan du med vores hjælp være sikker på holdbare løsninger, der vil skabe glæde og gavn. Vi har kunder fra Ballerup, Vanløse og Herlev men vi udfører også gerne din tagreparation i København. Driver du erhverv, eller har du bopæl i disse områder, er Roofer.dk det sikre valg til at varetage din tagreparation.

  10 års erfaring med tagreparation

  Vi har 10 års erfaring som tagfirma hvor vi har arbejdet med tagreparation og andet tagarbejde såsom maling af tag, vindskeder og meget mere. Når vi udfører en tagreparation, tillader det os effektivt og hurtigt at udbedre skaden på dit tag. Uanset størrelsen eller omfanget af dit problem, er din tagreparation med Roofer.dk som din samarbejdspartner i trygge og erfarende hænder, og dit tag vil igen beskytte din virksomhed eller bolig.

  Vi udfører også store tagentrepriser for erhverv og boligejendomme. Vi er altid seriøse i vores arbejde, og derfor har vi også en række store kunder såsom Topdanmark Ejendomme, Nordea Ejendomme, Novo og gennem årene mange private.

  Kontakt os for at få et tilbud på reparation af tag

  Du er meget velkommen til at få mere at vide om kompetencerne i vores tagfirma, og vi tilbyder naturligvis både råd og vejledning om reparation af tag. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på en tagreparation. Fortæl os om dine behov og problemer. Så udformer vi et unikt løsningsforslag af højeste kvalitet, der skaber et holdbart resultat til din bolig eller virksomhed. Ring på telefon 81 11 09 11, send en mail til roofer.aps@gmail.com eller udfyld kontaktformularen her på siden, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Sammen er vi sikre på, at vi kan skabe den bedste løsning på dine tagproblemer.


   roofer-icon

   Kont​akt os for at få et tilbud på tagrenovering & tagarbejde​

   ​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser og om, hvad vi tilbyder inden for rådgivning, tagrenovering og salg af tagmembraner.

   Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på netop dit
   utætte tag.

   Du er velkommen til at kontakte os på telefon 81 11 09 11, på e-mail roofer.aps@gmail.com, eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.